Казват, че кучето е най-добрият приятел на човека. Това важни в

...
Казват, че кучето е най-добрият приятел на човека. Това важни в
Коментари Харесай

Това вярно куче чака своя болен стопанин 6 дни пред вратата на болницата

Казват, че кучето е най-добрият другар на индивида. Това значими в цялостна степен за един пациент в болница в североизточна Турция, чийто правилен домакински любим е стоял цели 6 дни пред вратите на болничното заведение, до момента в който мъжът най-сетне не е бил изписан.

Когато Кемал Сентурк е бил откаран с кола за спешна помощ до болничното заведение „ Медикъл Парк “ в Трабзон на 14 януари, неговото куче Бончук заобикаля от жилището и го последва непосредствено до постройката. Тук животинчето го чака търпеливо всеки ден.

Болничният личен състав осведоми фамилията на Сентурк за местоположението на неговото куче. Въпреки че Бончук е откарвана назад вкъщи неведнъж, тя съумява да избяга всякога и още веднъж се връща до болничното заведение, споделя Мурат Еркан от „ Медикъл Парк “ пред Си Ен Ен.

Апартаментът на Сентурк се намира наоколо до болничното заведение, само че фамилията на мъжа не е несъмнено по какъв начин кучето съумява да избяга всякога.

„ Неговото куче Бончук го последва до болничната врата и отхвърляше да си тръгне в продължение на 6 дни, до момента в който най-после нейният собственик не бе изписан “, споделя Еркан.

За да се опита да успокои животинчето, Сентурк е общувал с него през прозореца на болничното заведение. То съумява да завоюва благосклонностите на личния състав, който го е хранил и се е грижил за него през въпросните 6 дни.

„ Кемал Сентурк е с Бончук към този момент близо 9 години. Той също съобщи, че кучето му липсва доста по време на престоя си в болничното заведение “, добавя Еркан.

Източник: CNN

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР